Supă de sparanghel rapidă și consistentă

Supă de sparanghel rapidă și consistentă
Supa de sparanghel rapidă și consistentă necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Această supă are 370 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți usturoi, piper măcinat, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Supă rapidă și consistentă de Paste Fagioli, Supă De Sparanghel Cremoasă Rapidă, și Rapid și ușor – supa de rosii de casa – nu este nimic ca supa fierbinte proaspete pentru a avea pentru o cină rapidă.

Instrucțiuni

1
Tăiați sulițele de sparanghel în bucăți de mărimea mușcăturii; puneți vârfurile deoparte. Împărțiți bucățile de suliță în două recipiente separate pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Așezați 1/2 lingură de unt în fiecare bol. Acoperiți ușor ambele recipiente și puneți-le în cuptorul cu microunde; gătiți la înălțime până când sparanghelul este complet moale, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
CuptorCuptor
3
În timp ce sparanghelul se aburește, topiți 1/2 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mare; gatiti ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se presară făina și se amestecă rapid timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați supa de pui, laptele, sosul de ardei iute, sarea, piperul, fumul lichid și tulpinile de sparanghel aburite; gătiți până se încălzește, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Fum LichidFum Lichid
SparanghelSparanghel
Pui întregPui întreg
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
SupăSupă
6
Se toarnă aproximativ 3/4 din supă într-un blender în loturi, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree până la neted și se toarnă într-o oală curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați restul de 1/4 din supă în supa piure; amestecați sulițele de sparanghel. Gatiti pana se reincalzeste bine, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista