Supa de sparanghel rapidă și consistentă necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Această supă are 370 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți usturoi, piper măcinat, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Supă rapidă și consistentă de Paste Fagioli, Supă De Sparanghel Cremoasă Rapidă, și Rapid și ușor – supa de rosii de casa – nu este nimic ca supa fierbinte proaspete pentru a avea pentru o cină rapidă.
Instrucțiuni
1
Tăiați sulițele de sparanghel în bucăți de mărimea mușcăturii; puneți vârfurile deoparte. Împărțiți bucățile de suliță în două recipiente separate pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
2
Așezați 1/2 lingură de unt în fiecare bol. Acoperiți ușor ambele recipiente și puneți-le în cuptorul cu microunde; gătiți la înălțime până când sparanghelul este complet moale, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
Cuptor
3
În timp ce sparanghelul se aburește, topiți 1/2 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mare; gatiti ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se presară făina și se amestecă rapid timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați supa de pui, laptele, sosul de ardei iute, sarea, piperul, fumul lichid și tulpinile de sparanghel aburite; gătiți până se încălzește, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Fum Lichid
Sparanghel
Pui întreg
Piper
Lapte
Sare
Supă
6
Se toarnă aproximativ 3/4 din supă într-un blender în loturi, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree până la neted și se toarnă într-o oală curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați restul de 1/4 din supă în supa piure; amestecați sulițele de sparanghel. Gatiti pana se reincalzeste bine, aproximativ 5 minute.