Supă de sparanghel cu cremă de lămâie Fraiche

Supă de sparanghel cu cremă de lămâie Fraiche
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., supa de sparanghel cu Lemon Creme Fraiche ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru 1,76 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, creme fraiche, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă De Sparanghel Cu Cremă De Lămâie Fraiche, Ciorba de sfeclă prăjită cu cimbru, lămâie și CRC, și Ciorba de cartofi, varza verde si praz cu lamaie Cr Cromme fra Cromanche.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți untul și uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați sparanghel și cartofi; gatiti 3 minute mai mult. Se amestecă bulionul, coaja de lămâie și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, 15-20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4
Se răcește ușor. Procesați supa în loturi într-un blender până se omogenizează. Întoarceți-le pe toate în tigaie și încălziți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Combinați ingredientele de garnitură; serviți cu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ferrari Perle. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista