Supă de sfeclă răcită cu arpagic

Supa de sfeclă răcită cu arpagic este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de miere, garnitură: arpagic și smântână, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Avocado Răcită Cu Creveți Și Arpagic, Supă răcită de porumb și raci cu creme Fraiche și arpagic, și Supă de sfeclă parfumată de portocale cu arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mic.
Adăugați morcovi și ceapă. Acoperiți; gătiți la foc mic mediu până când legumele sunt doar fragede, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Adăugați oțet, acoperiți și gătiți până când legumele sunt foarte fragede, cu aproximativ 10 minute mai mult sau până când oțetul s-a redus. Lucrând în loturi, adăugați sfecla cu amestecul lor lichid, miere și morcov în blender. Piure.
Transferați în castron mare.
Se amestecă în zară. Condimentează cu sare și piper. Se răcește până la rece, aproximativ 3 ore. (Poate fi făcută cu 2 zile înainte, acoperită și răcită.)
Pentru a servi, se toarnă în boluri sau cani. Se acoperă cu arpagic și smântână.