Supă De Sfeclă De Aur

Supă De Sfeclă De Aur
Supa de sfeclă de aur este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 supă. Această rețetă face 8 porții cu 145 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, sfeclă aurie cu diametru, margarină pareve și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Supă de sfeclă de aur și verdeață de sfeclă, Supă De Sfeclă De Aur, și Supă de sfeclă de aur și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați sfecla, ceapa, ghimbirul și coaja de lămâie. Capac; gatiti 15 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Se adaugă 6 căni de bulion și se aduce la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți până când sfecla este foarte fragedă, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se ia de pe foc; se lasă să stea 20 de minute.
5
Supă de piure în blender în loturi până la omogenizare. Întoarceți piureul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați 2 linguri de suc de lămâie în supă și subțire cu mai mult bulion, dacă doriți. Condimentează cu sare, piper și mai mult suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
7
Feliați suficientă verdeață de sfeclă pentru a măsura 3/4 cană. Microunde verde 1 minut să se ofilească; se pune în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați 3/4 cană de supă; piure de verdeață până se omogenizează. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți supa și piureul separat; rece. Reîncălziți ambele separat înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
9
Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
10
Stropiți o parte din piureul de verdeață peste supă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista