Supă De Sfeclă De Aur
Supa de sfeclă de aur este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 supă. Această rețetă face 8 porții cu 145 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, sfeclă aurie cu diametru, margarină pareve și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Supă de sfeclă de aur și verdeață de sfeclă, Supă De Sfeclă De Aur, și Supă de sfeclă de aur și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți margarina în oală mare la foc mediu.
Adăugați sfecla, ceapa, ghimbirul și coaja de lămâie. Capac; gatiti 15 minute, amestecand ocazional.
Se adaugă 6 căni de bulion și se aduce la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți până când sfecla este foarte fragedă, 1 oră.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 20 de minute.
Supă de piure în blender în loturi până la omogenizare. Întoarceți piureul în oală.
Adăugați 2 linguri de suc de lămâie în supă și subțire cu mai mult bulion, dacă doriți. Condimentează cu sare, piper și mai mult suc de lămâie.
Feliați suficientă verdeață de sfeclă pentru a măsura 3/4 cană. Microunde verde 1 minut să se ofilească; se pune în blender.
Adăugați 3/4 cană de supă; piure de verdeață până se omogenizează. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți supa și piureul separat; rece. Reîncălziți ambele separat înainte de utilizare.
Stropiți o parte din piureul de verdeață peste supă și serviți.