Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de sfeclă cu cremă de hrean. Această rețetă face 10 porții cu 187 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sfeclă, piper, rădăcină de hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine de pește Gefilte cu cremă de sfeclă-hrean, Salată De Sfeclă Cu Cremă De Hrean Și Ceapă Dulce Încrețită, și Cremă de supă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În castron mediu, se amestecă împreună smântână și hrean. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
În oala de 6 litri la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul și saut-ul până când ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
Ceapă
4
Se adaugă sfecla și se amestecă până se acoperă ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Ulei De Gătit
5
Adăugați 8 căni de apă, acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când sfecla este fragedă și ușor străpunsă cu furculița, dar nu se destramă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Apă
6
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie, zahărul, coriandrul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coriandru
Piper
Zahăr
Sare
7
Se servește fierbinte, acoperit cu cremă de hrean sau se servește răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
1
: Dacă intenționați să serviți această supă la două sedere și doriți o varietate în a doua noapte, încercați această răsucire care combină knaidlach din Europa de Est (bile matzoh) și Kibbeh din Orientul Mijlociu (chiftele): pregătiți aluatul cu bile matzoh (puteți folosi un amestec ambalat) și răciți cel puțin 15 minute. Între timp, într-un castron mare, amestecați carnea de vită sau mielul măcinat, ceapa tocată, țelina tocată, menta proaspătă tocată, un vârf de scorțișoară, un vârf de nucșoară, sare și piper. Formați carnea în mini-chiftele. Înfășurați aluatul cu bile matzoh în jurul fiecărei chiftele pentru a forma "knaidlach kibbeh."Fierbeți bilele conform instrucțiunilor pachetului (carnea se va găti în interiorul lor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Mentă Proaspătă
Chiftele
Scorțișoară
țelină
Matzo
Nucșoară
Piper
Aluat
Ceapă
Miel
Carne
Sare
Supă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați două bile în fiecare castron de supă fierbinte.