Rețeta Chowder de scoici de cinci stele este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 719 calorii. Pentru $1.71 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. Un amestec de smântână grea, busuioc, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Scoici, Supă De Scoici, și Cea Mai Bună Supă De Scoici.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.