Supă De Rădăcină De Iarnă
Nevoie de un supă fără gluten? Supa de rădăcină de iarnă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 251 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bouillon de pui, smântână, cartof roșcat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă De Legume Rădăcină De Iarnă Prăjită, Verdeață și supă de iarnă cu legume rădăcinoase, și Rădăcină pentru legume de iarnă.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, cartoful, păstârnacul, cartoful dulce, ignamul și cuburile de fenicul într-o cratiță mare și adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se amestecă cubulețe de bouillon de pui. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți și rezervați bulionul de gătit.
Așezați legumele și 1 cană de bulion rezervat într-un blender, acoperiți și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă smântână și se adaugă sare în supă. Puls de mai multe ori pentru a combina. Dacă supa este prea groasă, amestecați mai mult bulion.
Serviți în boluri acoperite cu o păpușă mică de smântână.