Supă de roșii toscane cu busuioc
Nevoie de un supă fără gluten, primară și vegană? Supa de roșii toscane cu busuioc ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 163 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,46 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze proaspete de busuioc, ulei de măsline, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Toscane Cu Cremă De Roșii-Busuioc, Pui toscan cu gust de roșii-busuioc și Broccoli de migdale prăjite, și Stridii toscane la grătar cu Pancetta crocantă-roșii-busuioc Mignonette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți roșiile într-un blender și piure; deoparte.
Într-o oală medie, încălziți uleiul de măsline, la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul.
Se sotează timp de 1 până la 2 minute.
Adăugați roșii piure, condimente italiene și vin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Serviți supa de roșii toscane fierbinte, garnisită cu busuioc tocat.