Supă De Roșii Thailandeze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de roșii thailandeze. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 101 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Roșii Thailandeze, Supa de roșii thailandeze cremoasă accidentală a Alisei, și supă de roșii, cum se face supă de roșii / stil restaurant.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați ghimbir și usturoi; saut 2 minute.
Adăugați apă și roșii. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă zahărul, pasta de chile și sarea.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
Puneți jumătate din amestecul de roșii într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de roșii piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de roșii rămas. Întoarceți amestecul în piure în tigaie. Se amestecă laptele de cocos; gatiti la foc mediu 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier