Supă de roșii răcită cu scoici, Avocado și busuioc rupt
Nevoie de un fără gluten, întreg 30 și supă vegană? Supa de roșii răcită cu scoici, Avocado și busuioc rupt ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 221 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, scoici de mare, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Supă de Avocado răcită cu creveți Chipotle tăiați, Scoici Tocite Cu Slănină, Roșii Și Piure De Avocado, și Supă De Avocado Cu Busuioc De Lămâie Răcită.
Instrucțiuni
Puneți roșiile, oțetul balsamic, uleiul de avocado și 1 linguriță de sare într-un blender. Puree pe mare până la neted, apoi se strecoară printr-o strecurătoare de plasă și se dă la frigider până la rece, cel puțin 2 ore.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mare până începe să fumeze.
Așezați scoicile în uleiul fierbinte. Gatiti pana cand scoicile se rumenesc pe fiecare parte, iar centrul a devenit opac, 1-2 minute pe fiecare parte.
Pentru a servi, turnați supa răcită în boluri puțin adânci. Împrăștiați avocado tăiat cubulețe în supă și așezați 4 scoici în fiecare bol.
Presărați supa cu piper măcinat și frunze de busuioc rupte pentru a servi.