Supă de roșii prăjită cu midii și fenicul

Supă de roșii prăjită cu midii și fenicul
Supa de roșii prăjită cu midii și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1464 calorii, 53G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $2.95 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați-vă în bucăți mari, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Midii aburite cu fenicul și roșii, Gatiti cartea: 'somon prăjit cu fenicul, pătrunjel și roșii, și Supă de morcov și fenicul prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Puneți bucățile de roșii cu toate sucurile lor, ceapa tocată, 2 căței de usturoi tocați și tulpinile de fenicul și majoritatea frunzelor (păstrați becul pentru supă și câteva frunze cu pene pentru garnitură) pe o foaie de copt cu linie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Stropiți cu ulei de măsline de cupă de la calibru și condimentați bine cu sare și piper. Aruncați pentru a obține toate legumele acoperite cu ulei. Prăjiți legumele aproximativ 1 oră și 15 minute până când sunt ușor carbonizate, rotind foaia la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească oarecum.Răsturnați legumele și orice sucuri acumulate în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați de 10 sau 12 ori, răzuind părțile laterale o dată sau de două ori, până când se formează un piure foarte dur. Împingeți amestecul printr-o sită cu ochiuri fine sau tami folosind o lingură de lemn într-un castron curat. Lucrați în loturi, aruncând solidele în timp ce lucrați. Ar trebui să obțineți aproximativ 2 până la 3 căni de sos neted mătăsos, suficient de gros pentru a acoperi o lingură de lemn.Împărțiți bulbul de fenicul pe lungime, apoi scoateți miezul din fiecare secțiune. Feliați feniculul transversal în bucăți subțiri. Pune deoparte.Folosind un mortar și un pistil, măcinați restul de căței de usturoi tocați, pătrunjel, chili roșu cu semințele sale și un vârf mare de sare într-o pastă foarte aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Încălziți restul de ulei de măsline din cupa de la calibru în fundul unei oale mari de supă sau al cuptorului olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Adăugați pasta și prăjiți până la parfum aproximativ 3 minute.
7
Adăugați apa în oală împreună cu feliile de fenicul și dați la fiert. Reduceți focul și gătiți până când feniculul se înmoaie oarecum, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați midii curate în oală și acoperiți-l cu un capac. Gatiti pana se deschid cojile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se ia de pe foc și se lasă midiile să se răcească în lichid până când pot fi manipulate cu ușurință. Odată suficient de răcit, aruncați orice midii care nu s-au deschis și scoateți restul din coji. Aruncați cojile. Împărțiți midiile între 6 boluri de supă puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați sosul de roșii în bulionul din oala cu supă, reglați condimentul. Se aduce la fierbere, apoi se toarnă o parte din bulionul fierbinte peste midii din fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Se ornează cu frunze de fenicul tocate rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
12
Se servește fierbinte cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate94
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista