Supă de roșii prăjită cu midii și fenicul

Supă de roșii prăjită cu midii și fenicul
Supa de roșii prăjită cu midii și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1464 calorii, 53G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $2.95 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați-vă în bucăți mari, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Midii aburite cu fenicul și roșii, Gatiti cartea: 'somon prăjit cu fenicul, pătrunjel și roșii, și Supă de morcov și fenicul prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți bucățile de roșii cu toate sucurile lor, ceapa tocată, 2 căței de usturoi tocați și tulpinile de fenicul și majoritatea frunzelor (păstrați becul pentru supă și câteva frunze cu pene pentru garnitură) pe o foaie de copt cu linie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Stropiți cu ulei de măsline de cupă de la calibru și condimentați bine cu sare și piper. Aruncați pentru a obține toate legumele acoperite cu ulei. Prăjiți legumele aproximativ 1 oră și 15 minute până când sunt ușor carbonizate, rotind foaia la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească oarecum.Răsturnați legumele și orice sucuri acumulate în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați de 10 sau 12 ori, răzuind părțile laterale o dată sau de două ori, până când se formează un piure foarte dur. Împingeți amestecul printr-o sită cu ochiuri fine sau tami folosind o lingură de lemn într-un castron curat. Lucrați în loturi, aruncând solidele în timp ce lucrați. Ar trebui să obțineți aproximativ 2 până la 3 căni de sos neted mătăsos, suficient de gros pentru a acoperi o lingură de lemn.Împărțiți bulbul de fenicul pe lungime, apoi scoateți miezul din fiecare secțiune. Feliați feniculul transversal în bucăți subțiri. Pune deoparte.Folosind un mortar și un pistil, măcinați restul de căței de usturoi tocați, pătrunjel, chili roșu cu semințele sale și un vârf mare de sare într-o pastă foarte aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Încălziți restul de ulei de măsline din cupa de la calibru în fundul unei oale mari de supă sau al cuptorului olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adăugați pasta și prăjiți până la parfum aproximativ 3 minute.
7
Adăugați apa în oală împreună cu feliile de fenicul și dați la fiert. Reduceți focul și gătiți până când feniculul se înmoaie oarecum, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați midii curate în oală și acoperiți-l cu un capac. Gatiti pana se deschid cojile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Se ia de pe foc și se lasă midiile să se răcească în lichid până când pot fi manipulate cu ușurință. Odată suficient de răcit, aruncați orice midii care nu s-au deschis și scoateți restul din coji. Aruncați cojile. Împărțiți midiile între 6 boluri de supă puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Adăugați sosul de roșii în bulionul din oala cu supă, reglați condimentul. Se aduce la fierbere, apoi se toarnă o parte din bulionul fierbinte peste midii din fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Se ornează cu frunze de fenicul tocate rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
12
Se servește fierbinte cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate94
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista