Supă de pui și varză caldă și acră

Supă de pui și varză caldă și acră
Supa de pui și varză fierbinte și acru ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 102 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, iarbă de lămâie, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 44%. Încercați Supă caldă și acră, Supă de varză caldă și acră, și Supă de varză caldă și acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați bulionul de pui într-o oală mare. Se amestecă fulgi de ardei iute, oțet, sos de soia, iarbă de lămâie, sos de pește, piper negru, praf de usturoi și ceapă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se păstrează la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Sos De PeșteSos De Pește
Ardei IuteArdei Iute
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă puiul cubat și se gătește până nu mai este roz în centru, aproximativ 5 minute. Amestecați puiul în supa fierbinte împreună cu varza și varza de fasole. Se fierbe până când varza este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VarzăVarză
Pui întregPui întreg
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți vasul de pe foc și amestecați încet oul bătut, apoi amestecați ușor pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista