Supă de pui și Gnocchi

Supă de pui și Gnocchi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați supa de pui și Gnocchi. Pentru $ 3.37 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 413 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de frunze de spanac pentru bebeluși, amidon de porumb, gnocchi de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza jumătate & jumătate crema ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Supă de pui și Gnocchi, Supă de pui și Gnocchi, și Supă de pui și Gnocchi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Gatiti ceapa, telina, usturoiul si morcovii in uleiul incins pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă puiul cubat și bulionul de pui; se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Amestecați gnocchi în supa fierbinte și gătiți până când încep să plutească, 3 până la 4 minute. Se amestecă spanacul; gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
3
Bateți amidonul de porumb în apă rece până se omogenizează. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și jumătate și jumătate în supă fierbinte. Gatiti pana cand supa se ingroasa usor, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista