Supă de pui într-un aragaz lent

Supa de pui într-un aragaz lent este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 365 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, țelină, busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 130 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Cum să faci bulion de pui în aragazul tău lent, Bulion De Oase Cu Aragaz Lent, și Cum se face bulion de vită într-un aragaz lent.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de pui, apa, țelina, morcovii, ceapa și busuiocul într-un aragaz lent.
Gătiti la setare scăzută timp de 8 până la 10 ore. Se strecoară înainte de utilizare și se aruncă legumele. Puiul poate fi scos din oase și folosit în supă.