Supă De Pui-Udon

Supă De Pui-Udon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui-Udon. Această rețetă servește 4. O porție conține 347 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Udon de pui cu Bok Choy, Supă De Tăiței Udon De Pui, și Udon cu ou moale și ceapă verde (Onsen Tamago Udon) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din ciuperci; rezervă tulpini. Feliați subțire capacele de ciuperci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2
Combinați tulpinile de ciuperci, bulionul de pui și următoarele 4 ingrediente (prin anason stelat) într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Anason StelatAnason Stelat
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Lăsați să stea 10 minute. Se strecoară stocul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Gatiti taiteii udon conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei UdonTaitei Udon
SareSare
6
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați ulei de canola în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați capace de ciuperci feliate rezervate în tigaie și sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați ghimbir tocat și usturoi tocat; saut timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
GhimbirGhimbir
11
Adăugați sake și gătiți timp de 4 minute, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați stoc în tigaie. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați pui, sos de soia, 1 lingură de miere și sare; se fierbe timp de 2 minute sau până când puiul este bine încălzit. Împărțiți tăiței uniform între 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
PastePaste
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Adăugați 1 1/2 căni de supă în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
DificultateExpert
Gata În1 h, 2 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista