Supă De Pui Thailandeză Sănătoasă
Nevoie de o supă fără gluten și fără lactate? Supa de pui Thailandeză sănătoasă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 249 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ceapă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă Italiană De Cârnați Sănătoasă, Dip De Pui De Bivol Sănătos, și Supă De Pui Thailandeză.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez antiaderent de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și ciupercile; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Adăugați ardeiul gras și usturoiul; gatiti 2-3 minute mai mult, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă pasta de curry până se topește.
Se amestecă bulionul, puiul, zahărul brun și sarea. Reveniți la căldură.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 5 minute, amestecând frecvent.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa până se omogenizează.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și laptele de cocos în amestecul de supă; se încălzește la fierbere. Gatiti la foc mediu aproximativ 2 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa usor.
Se amestecă spanacul și coriandrul. Gatiti aproximativ 1 minut sau doar pana cand amestecul este fierbinte si spanacul este ofilit.
Serviți supa cu pene de var.