Supă de pui mărar
Supa de pui cu mărar ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Pentru 82 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 263 de calorii , 18 g de proteine și 14 g de grăsimi . Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal foarte accesibil pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Dacă aveți la îndemână ceapă, țelină, pui și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supa surorii mele: Supă cremoasă de dovleac cu curry și conopidă , Supă de pui Ang Chow cu verdeață de muștar conservată și Supă asiatică de pui cu tăiței .
Instrucțiuni
Pune puiul, legumele și mararul într-un ibric mare.
Adăugați apă până la acoperire, aproximativ 2-1/2 litri. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Spumă degresată.
Adăugați sare și piper; se acopera si se fierbe timp de 2 ore.
Scoateți puiul și legumele; da deoparte la racit.
Se toarnă bulionul printr-o strecurătoare. Tăiați morcovi și pui cubulețe; se intoarce la bulion. Aruncați toate celelalte legume și oase.
Adăugați tăițeii în supă și încălziți.