Supă de pui, fenicul și ciuperci

Supă de pui, fenicul și ciuperci
Supa de pui, fenicul și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 225 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți piper de lămâie, jumătate și jumătate smântână, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 53%. Rețete similare sunt Supă de pui și Escarole cu fenicul, Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, și Supă De Orez Cu Lămâie De Fenicul De Pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță la foc mediu-mare. Pui maro pe ambele părți, apoi reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați piper de lămâie, fenicul și sherry smântână. Fierbeți până când puiul este gătit, dar nu uscat. Când puiul este gătit, scoateți-l din tigaie și lăsați-l deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă SherryCremă Sherry
Piper De LămâiePiper De Lămâie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
În timp ce puiul se răcește, adăugați ciuperci, ardei roșu, pătrunjel, zară, jumătate și jumătate, apă și bază de supă de pui; se amestecă. Rupeți puiul în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii și întoarceți-le în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
4
Se încălzește până se încălzește, dar nu se fierbe, ciupercile și ardeii ar trebui să fie în continuare ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista