Supă de pui, fenicul și ciuperci

Supa de pui, fenicul și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 225 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți piper de lămâie, jumătate și jumătate smântână, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 53%. Rețete similare sunt Supă de pui și Escarole cu fenicul, Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, și Supă De Orez Cu Lămâie De Fenicul De Pui.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță la foc mediu-mare. Pui maro pe ambele părți, apoi reduceți focul la mediu.
Adăugați piper de lămâie, fenicul și sherry smântână. Fierbeți până când puiul este gătit, dar nu uscat. Când puiul este gătit, scoateți-l din tigaie și lăsați-l deoparte să se răcească.
În timp ce puiul se răcește, adăugați ciuperci, ardei roșu, pătrunjel, zară, jumătate și jumătate, apă și bază de supă de pui; se amestecă. Rupeți puiul în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii și întoarceți-le în supă.
Se încălzește până se încălzește, dar nu se fierbe, ciupercile și ardeii ar trebui să fie în continuare ferme.