Supă de pui, fenicul și ciuperci

Supă de pui, fenicul și ciuperci
Supa de pui, fenicul și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 225 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți piper de lămâie, jumătate și jumătate smântână, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 53%. Rețete similare sunt Supă de pui și Escarole cu fenicul, Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, și Supă De Orez Cu Lămâie De Fenicul De Pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță la foc mediu-mare. Pui maro pe ambele părți, apoi reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați piper de lămâie, fenicul și sherry smântână. Fierbeți până când puiul este gătit, dar nu uscat. Când puiul este gătit, scoateți-l din tigaie și lăsați-l deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă SherryCremă Sherry
Piper De LămâiePiper De Lămâie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
În timp ce puiul se răcește, adăugați ciuperci, ardei roșu, pătrunjel, zară, jumătate și jumătate, apă și bază de supă de pui; se amestecă. Rupeți puiul în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii și întoarceți-le în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Se încălzește până se încălzește, dar nu se fierbe, ciupercile și ardeii ar trebui să fie în continuare ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista