Supa de pui cu Trahana (paste uscate de casă) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 634 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare gri** și piper, ceapă, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Ciorbe de miel fiert cu Trahana Pastan și Ricotta Salata, Cea mai bună supă de pui de casă cu paste Bowtie, și Paste de casă cu roșii uscate la soare și Guanciale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți puțin ulei de măsline într-o oală și sotati ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă în bulion de pui și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
3
Adăugați trahana și gătiți până se înmoaie. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4
Se servește cu pâine prăjită cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Combinați într-un castron mare, laptele, iaurtul și lămâia. Acoperiți-l și lăsați să stea peste noapte la acru. A doua zi, într-o oală mare amestecați bulgurul, făina și semolina într-un bol și amestecați în amestecul de lapte acru-iaurt și ouă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute, amestecând cu o lingură de lemn. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Nu Dintr-o Grădină Locală
Bulgur
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
6
Lăsați să stea 20 de minute.
7
Puneți linguri mari de amestec pe o foaie de copt și puneți-le într-un cuptor preîncălzit la 150 de grade și lăsați să se usuce timp de 8 ore. Când este uscat, puneți-l într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a rupe în pietricele. Depozitați în borcane într-un loc răcoros uscat. Utilizați ca orez și paste și în supe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper