Supă de pui cu orez

Supă de pui cu orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui cu orez. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 357 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,66 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de turci sau, morcovi, crengute de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de pui și orez, Supă de pui și orez, și Supă de pui și orez.

Instrucțiuni

1
Scoateți carnea de pui, rezervând pielea și oasele. Tăiați grosier 1 coastă de țelină și puneți - o într-o oală de 6 până la 8 litri împreună cu oase și piele de pui, ceapă, crenguțe de pătrunjel, crenguțe de cimbru, frunze de dafin și bulion de pui. Simmer, parțial acoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De PuiOase De Pui
Supă De PuiSupă De Pui
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Coaste De țelinăCoaste De țelină
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CarneCarne
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce bulionul fierbe, tocați aproximativ jumătate din carnea de pui în bucăți lungi de 1 inch (aproximativ 1/4 inch grosime) pentru a produce 1 1/2 căni de carne, rezervând carnea rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
BulionBulion
CarneCarne
3
Tăiați restul de 2 coaste de țelină în zaruri de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
4
Se toarnă bulionul de pui printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, apăsând puternic pe solide cu spatele unei oale și apoi aruncându-le. Grăsime degresată de pe suprafața bulionului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
SitaSita
BolBol
5
Întoarceți bulionul strecurat în oală, apoi adăugați morcovi, țelină tăiată cubulețe și orez și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede și orezul este foarte moale, aproximativ 30 de minute. Se amestecă puiul mărunțit și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
LegumeLegume
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista