Supă de pui cu orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui cu orez. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 357 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,66 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de turci sau, morcovi, crengute de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de pui și orez, Supă de pui și orez, și Supă de pui și orez.
Instrucțiuni
Scoateți carnea de pui, rezervând pielea și oasele. Tăiați grosier 1 coastă de țelină și puneți - o într-o oală de 6 până la 8 litri împreună cu oase și piele de pui, ceapă, crenguțe de pătrunjel, crenguțe de cimbru, frunze de dafin și bulion de pui. Simmer, parțial acoperit, 1 oră.
În timp ce bulionul fierbe, tocați aproximativ jumătate din carnea de pui în bucăți lungi de 1 inch (aproximativ 1/4 inch grosime) pentru a produce 1 1/2 căni de carne, rezervând carnea rămasă pentru o altă utilizare.
Tăiați restul de 2 coaste de țelină în zaruri de 1/4 inch.
Se toarnă bulionul de pui printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, apăsând puternic pe solide cu spatele unei oale și apoi aruncându-le. Grăsime degresată de pe suprafața bulionului.
Întoarceți bulionul strecurat în oală, apoi adăugați morcovi, țelină tăiată cubulețe și orez și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede și orezul este foarte moale, aproximativ 30 de minute. Se amestecă puiul mărunțit și pătrunjelul tocat.