Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie

Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie
Supa de pui cu iarbă de lămâie ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 148 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de bulion de pui dezosat, degresat cu grăsime, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie, Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie, și Pui de iarbă de lămâie cu Orzo Herbat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, aduceți bulionul la fierbere la foc mare. Între timp, scoateți și aruncați straturile exterioare grosiere din iarba de lămâie și tăiați și aruncați capetele tulpinii; clătiți iarba de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Tăiați fiecare tulpină în lungimi de aproximativ 3 inci. Cu partea plată a unui cuțit, zdrobiți ușor iarba de lămâie și ghimbirul. Clătiți ardeii iute și tăiați unul sau doi pe jumătate pe lungime (folosiți doi dacă doriți picant); stem chilies rămase (semințe, dacă doriți, pentru mai puțină căldură), tocați fin și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Adăugați iarbă de lămâie, ghimbir și ardei iute înjumătățiți în bulionul care fierbe. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Între timp, clătiți varza și tăiați-o în bucăți de aproximativ 1/4 inch lățime și 2 până la 3 inci lungime. Clătiți ciupercile, tăiați și aruncați capetele tulpinii și părțile decolorate și feliați longitudinal 1/4 inch grosime. Cojiți morcovii și feliați 1/4 inch grosime. Clătiți puiul și tăiați-l în felii groase de 1/4 inci de 1 1/2 până la 2 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Cu o lingură cu fante, îndepărtați și aruncați iarba de lămâie, ghimbirul și ardeii iute din bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Adăugați varză, ciuperci, morcovi și usturoi în bulion; acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când morcovii sunt fragede când sunt străpunse, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
7
Adăugați pui și roșii (inclusiv suc). Acoperiți și gătiți la foc mare până când puiul nu mai este roz în centru (tăiat la test), 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
8
Adăugați suc de lămâie și sos de pește după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Sos De PeșteSos De Pește
9
Serviți supa din tigaie sau turnați într-un tureen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se presara cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
11
Așezați orez, pene de lămâie, coriandru și ardei iute tocați în boluri separate și oferiți cu supă pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista