Supă De Pui Copioasă
Supa de pui consistentă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 350 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați orz, bulion de pui, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Pui Copioasă, Supă Consistentă De Dovleac De Pui, și Supă Consistentă De Tăiței De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați bine puiul în apă curentă proaspătă și rece și îndepărtați mănușile.
Îndepărtați cât mai mult exces de piele de la pasăre și aruncați. Cu forța mâinilor, adăugați presiune pe osul din spate al puiului pentru a zdrobi oasele. Dacă spargeți picioarele la articulații, acesta va elibera cartilajul care va adăuga mai multă aromă supei.
Așezați puiul zdrobit și mănușile într-o oală mare.
Folosind un robot de bucătărie, radeți 2 morcovi, 1 ceapă și toată țelina.
Se adaugă în oala de stoc și se acoperă puiul cu apă.
Așezați morcovii și ceapa rămase care nu au fost rase, cuburi de bulion și ardei gras roșu în oală. Se aduce la fierbere timp de 5 minute și apoi se fierbe timp de o oră.
Adăugați orz și continuați să gătiți încă o oră.
Scoateți de pe foc și îndepărtați cu grijă puiul și mănușile din oală; așezându-le într-un bol mare, curat, puțin adânc. Trageți carnea de pui și zaruri. Întoarceți carnea de pui în oală și adăugați porumb dulce. Poate fi servit imediat sau refrigerat sau congelat pentru utilizare ulterioară.