Supă de pui BLT

Supă de pui BLT
Supa de pui BLT este o rețetă fără lactate, cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 563 de calorii. Pentru 5,92 USD per porție, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați o pancetta de 4 uncii, cimbru, țelină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Cu un scor de lingură de 70%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă BLT, Supă BLT și Supă Blt rece picant.

Instrucțiuni

1
Puneti puiul, vinul, coaja de lamaie, ceapa si 1 dafin intr-o oala mica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Felii De Slănină Slabă De Bună Calitate Sau O Pancetta De 4 Uncii, Tocată6 Felii De Slănină Slabă De Bună Calitate Sau O Pancetta De 4 Uncii, Tocată
Slănină Slabă De Bună Calitate Sau O Pancetta De 4 Uncii, TocatăSlănină Slabă De Bună Calitate Sau O Pancetta De 4 Uncii, Tocată
Paste Fusilli ScurtePaste Fusilli Scurte
1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt
Paste Gemelli Sau Paste Fusilli ScurtePaste Gemelli Sau Paste Fusilli Scurte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ 1 Kilogram)2 Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ 1 Kilogram)
2
Adăugați aproximativ 1 litru de apă sau suficient pentru a acoperi partea superioară a cărnii de pui, aduceți la fierbere scăzut, apoi reduceți focul la fiert și fierbeți ușor până când este fiert, aproximativ 15 minute. Răciți puiul până este ușor de manevrat, apoi tăiați cubulețe sau mărunțiți. Se strecoară și se rezervă aproximativ 5 căni de lichid de braconat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Aproximativ 1 Litru De ApăAproximativ 1 Litru De Apă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Tăiați prazul și înjumătățiți pe lungime, apoi tăiați în semiluni de 1 inch, spălați-l în chiuveta sau vasul mare umplut cu apă rece. Uscați prazul pe un prosop curat de bucătărie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se încălzesc aproximativ 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 răsuciri de tigaie, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați slănina și gătiți până devine crocant la margini, 3 minute, scurgeți grăsimea. Notă pentru bucătar: Dacă există mai mult de câteva linguri în oală, adăugați 1 frunză de dafin, morcovi, țelină, praz, roșii, sare, piper și cimbru. Gatiti 12-15 minute acoperit, amestecand din cand in cand, pana cand legumele sunt fragede si rosiile explodeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați puiul fiert, bulionul și lichidul de braconat rezervat în supă, încălziți-o, apoi răciți complet și acoperiți, păstrați pentru o masă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
1
Se pune supa într-o cratiță și se aduce la fierbere, apoi se adaugă pastele și se gătesc al dente, se amestecă iarba proaspătă la alegere și se servește. Dacă supa este prea groasă, adăugați puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista