Supă de prune cu tarhon și mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de prune cu tarhon și mure. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați mure, triple sec, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de prune cu gheață de tarhon de miere, Sos De Tarhon De Prune, și Smash De Tarhon De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu gheață și apă și lăsați-l deoparte. Aduceți o oală medie umplută cu apă la fierbere. Aruncați prunele în apă albindu-le până când pielea începe să se încrețe, crăpată și începe să se dezlipească, 2 până la 3 minute.
Scoateți prunele din apă și puneți-le imediat în baia de gheață pregătită până când se răcește 4-5 minute.
Scoateți prunele din Baia de gheață, rezervând baia de gheață.Folosind degetele curățați ușor prunele și tăiați-le departe de groapă în bucăți.
Așezați bucățile de prune într-o cratiță medie.
Adăugați 4 oz mure, vin, zahăr, tarhon, triplu sec și apa în cratiță. Acoperiți tigaia și aduceți la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la mediu scăzut și lăsați fructele să fiarbă până când prunele se destramă, 15 până la 20 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și transferați conținutul într-un vas curat. Apoi așezați vasul în baia de gheață rezervată, amestecând ocazional, până la rece.
Îndepărtați crenguțele de tarhon din amestecul rece. Folosind un blender de imersie, amestecați amestecul până când este destul de neted și spumos.
Se servește garnisit cu mure suplimentare.