Supă de prune cu tarhon și mure

Supă de prune cu tarhon și mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de prune cu tarhon și mure. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați mure, triple sec, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de prune cu gheață de tarhon de miere, Sos De Tarhon De Prune, și Smash De Tarhon De Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare cu gheață și apă și lăsați-l deoparte. Aduceți o oală medie umplută cu apă la fierbere. Aruncați prunele în apă albindu-le până când pielea începe să se încrețe, crăpată și începe să se dezlipească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți prunele din apă și puneți-le imediat în baia de gheață pregătită până când se răcește 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Scoateți prunele din Baia de gheață, rezervând baia de gheață.Folosind degetele curățați ușor prunele și tăiați-le departe de groapă în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Așezați bucățile de prune într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Adăugați 4 oz mure, vin, zahăr, tarhon, triplu sec și apa în cratiță. Acoperiți tigaia și aduceți la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la mediu scăzut și lăsați fructele să fiarbă până când prunele se destramă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Lichior De Fuziune X-RatedLichior De Fuziune X-Rated
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți tigaia de pe foc și transferați conținutul într-un vas curat. Apoi așezați vasul în baia de gheață rezervată, amestecând ocazional, până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Îndepărtați crenguțele de tarhon din amestecul rece. Folosind un blender de imersie, amestecați amestecul până când este destul de neted și spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
8
Se servește garnisit cu mure suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista