Supă De Praz De Conopidă Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați
Supa de praz cu conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de legume, conopidă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza cu conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați, Tortilla de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați, și Orez prăjit cu conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o oală mare la foc mediu și sotati prazul, conopida și usturoiul timp de aproximativ 10 minute. Se amestecă bulionul de legume și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Conopidă
Ulei De Măsline
Unt
Usturoi
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți supa de pe foc. Amestecați supa cu un blender de imersie sau un mixer manual. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Mixer De Mână
3
Se amestecă smântâna grea și se continuă amestecarea până se omogenizează.