Supă De Praz De Cartofi Prăjiți

Supă De Praz De Cartofi Prăjiți
Supa de Praz de cartofi prăjiți ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 100 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți parmezan, vin, creme fraiche și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Praz De Cartofi Prăjiți, Supă prăjită de usturoi, cartofi, praz și fenicul, și Supă de Praz de cartofi prăjiți cu crutoane de casă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați cartofii și prazul pe o tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați uleiul de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și aruncați pentru a acoperi uniform legumele. Prăjiți timp de 40 până la 45 de minute, întorcându-le cu o spatulă de câteva ori în timpul gătitului, până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Adăugați rucola și aruncați pentru a combina. Prăjiți încă 4 până la 5 minute, până când rucola este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
6
Scoateți tigaia din cuptor și puneți peste 2 arzătoare. Se amestecă vinul și 1 cană de bulion de pui și se gătește la foc mic, răzuind orice bucăți prăjite crocante care se lipesc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
În loturi, transferați legumele prăjite într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel, adăugând lichidul pentru tigaie și aproximativ 5 căni din bulionul de pui pentru a face un piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
8
Se toarnă piureul într-o oală mare sau cuptor olandez. Continuați să curățați legumele în loturi până când toate sunt gata și combinate în oala mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Adăugați suficient din restul de 1 până la 2 căni de stoc pentru a face o supă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
SupăSupă
10
Adăugați smântâna, creme fraiche, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
CondimenteCondimente
PiperPiper
CremăCremă
SareSare
11
Când este gata de servit, reîncălziți ușor supa și bateți în 2 linguri de vin alb și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
ParmezanParmezan
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Se servește fierbinte cu un grătar suplimentar de parmezan și șalotă crocantă, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
13
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță la foc mediu-mic până ajunge la 220 de grade F pe un termometru cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BomboaneBomboane
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Reduceți focul la minim, adăugați șalotele și gătiți timp de 30 până la 40 de minute, până când devin un maro auriu bogat. Temperatura ar trebui să rămână sub 260 de grade F. amestecați ocazional șalotele pentru a vă asigura că se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
15
Scoateți-le din ulei cu o lingură cu fante, scurgeți-le bine și întindeți-le să se răcească pe prosoape de hârtie. Odată ce s-au uscat și crocant, pot fi păstrate la temperatura camerei, acoperite, timp de câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista