Supă de porumb și slănină
Supa de porumb și slănină ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză Cheddar ascuțită, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 57 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Supă De Porumb Bacon, Cremă de supă de porumb cu slănină, și Ciorba de porumb si slanina cu jalape Xico crema pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu 5 minute sau pana cand este crocant.
Îndepărtați slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând picături în cuptorul olandez. Crumble bacon.
Sotati ceapa, ardeiul gras si usturoiul in picurari fierbinti la foc mediu-mare 5 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați făină și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Se amestecă cartofii și următoarele 4 ingrediente și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând des, 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se amestecă roșiile și ardeii verzi și brânza; se fierbe 1 minut sau până se topește brânza. Condimentează cu sare după gust.
Se servește cu slănină mărunțită.
*3 cupe congelate stil rustic maro hash pot fi înlocuite.