Supă de porumb proaspătă răcită cu Crab rege

Supa de porumb proaspătă răcită cu Crab rege ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 131 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați lapte, picioare de crab rege, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Supă de porumb proaspătă răcită cu Crab rege, Supă răcită de porumb și Crab, și Supă de porumb răcită cu Crab și ulei de Chile.
Instrucțiuni
Tăiați cojile de pe crab cu foarfece de bucătărie; scoici de rezervă. Tăiați gros carnea de crab; rece.
Combinați cojile, porumbul, 4 1/2 căni de apă și ardeiul roșu într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute sau până când porumbul este foarte fraged. Aruncați cochilii.
Puneți jumătate din amestecul de porumb într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Procesați până la neted. Apăsați amestecul de porumb purificat printr-o sită fină peste un bol, rezervând lichid; aruncați solidele. Repetați procedura cu amestecul de porumb rămas. Se amestecă laptele, arpagicul și ardeiul negru. Se răcește 2 ore. Sus cu carne de crab rezervată.