Supă de porumb cu Poblanos prăjit și flori de dovlecel

Supa de porumb cu Poblanos prăjită și flori de dovlecei ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 232 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de urechi de porumb proaspăt cules, dovlecei trombetta), sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de porumb cu Poblanos prăjit și flori de dovlecel, Poblanos Umplute Cu Porumb Prăjit, și Tostadas cu Poblanos prăjit cremos și porumb.
Instrucțiuni
Porniți broiler. Puneți poblanos pe o foaie de copt căptușită cu folie și prăjiți 4 înăuntru. de la căldură, întorcându-se o dată, până la înnegrire, 10 până la 15 minute în total. Puneți poblanos într-un castron, acoperiți și lăsați să stea 30 de minute pentru a slăbi pielea; apoi coaja, tulpina și semințele.
Tăiați poblanos în 1/2-in. tăiați și dați deoparte.
Între timp, feliați sâmburii de porumb din știuleți.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și largă la foc mediu și adăugați ceapă, serranos și 2 lingurițe. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 5 minute. Amestecați usturoiul și boabele de porumb și gătiți încă 3 minute.
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a acoperi porumbul. Aduceți la foc mic, acoperit și fierbeți 15 minute.
Puneți dovleceii tăiați cubulețe într-o cratiță mică, cu suficientă apă sărată pentru a acoperi. Se aduce la foc mic și se gătește până se înmoaie-crocant, aproximativ 2 minute.
În loturi, rotiți supa de porumb într-un blender până când este foarte netedă. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol, zdrobind pentru a presa lichidul. (Dacă este prea gros, adăugați puțină apă.) Condimentează cu sare. Pentru a servi supa fierbinte, reveniți la oală și reîncălziți ușor (nu fierbeți); pentru a servi rece, răciți cel puțin 2 ore.
Împărțiți între 8 boluri. Topiți fiecare bol cu 2 lingurițe. poblanos cubulete, 2 linguri. zucchini cubulete, și 2 jumătăți de flori de dovlecel.
Presărați fiecare cu 1 lingură. brânză și serviți extra pe partea laterală.