Supă De Portobello Afumată

Supă De Portobello Afumată
Supa de Portobello afumată este o fără gluten supă. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 588 calorii, 11g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de fum lichid, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Smoky Baby Portobello Sliders, Cina pentru doi: Tacos Portobello afumat, și Portobello se topește cu maioneză de ardei roșu fumuriu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați 1/4 cană de ulei de măsline și 3 picături de fum lichid. Aruncați 4 ciuperci Portobello în amestec de ulei și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 45 de minute. Tăiați ciupercile în cuburi. Într-o oală mare, sotati ceapa în ulei de măsline. Odată ce ceapa este sotată, adăugați ciuperci portobello nefierte și usturoi. După ce ciupercile și usturoiul sunt gătite, adăugați ciuperci prăjite, vin alb și bulion de pui și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți de pe foc și puneți amestecul în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați roux în oală. Se amestecă în smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Așezați amestecul înapoi în oală pe aragaz și adăugați roux.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
7
Garnisiți cu crutoane, smântână și arpagic feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
CrutoaneCrutoane
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista