Supă De Pește Din Africa De Nord

Supă De Pește Din Africa De Nord
Supa de pește din Africa de Nord ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 250 de calorii. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, boia de ardei, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rub inspirat din Africa de Nord pentru pește și pui, Supă De Năut Din Africa De Nord, și Supă Din Africa De Nord (Vegetariană) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate85
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista