Supă de pește cu roșii și sos de ardei roșu-usturoi

Supă de pește cu roșii și sos de ardei roșu-usturoi
Supa de pește cu roșii și sos de ardei roșu-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 533 calorii, 40g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $7.14 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de cartofi cu piele roșie, căței de usturoi, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 90%. Broccoli Rabe cu usturoi, roșii și ardei roșu, Placă rapidă și ușoară Paillard de pește gătit cu ghimbir, usturoi și roșii, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și feniculul. Saut până când ceapa este translucidă, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
CeapăCeapă
3
Adăugați stoc, pătrunjel și coajă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când feniculul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
StocStoc
4
Adăugați roșiile, cartofii tăiați felii, cartoful tăiat și șofranul. Acoperiți parțial; fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
TomateTomate
șofranșofran
5
Se ia de pe foc.
6
Scoateți cartoful tăiat din supă. Se răcește ușor. Curățați cartoful; transferați la procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SupăSupă
1
Char ardei gras peste flacără de gaz sau în broiler până se înnegrește pe toate părțile. Închideți piperul în punga de hârtie 10 minute. Peel și piper de semințe. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Transferați ardeiul gras în procesor cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CartofiCartofi
3
Adăugați 2 linguri de ulei și usturoi. Procesați până la neted. Cu mașina în funcțiune, amestecați treptat în 4 linguri de ulei. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Preîncălziți broilerul. Aranjați rondele de pâine pe foaia de copt. Se fierbe până când este crocant, aproximativ 2 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți supa și rouille separat; rece. Se răcește toasturile, apoi se păstrează etanș la temperatura camerei. Aduceți supa la foc mic înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
5
Adăugați pește în supă. Fierbeți până când peștele este doar opac în centru, 5 minute. Puneți rouille pe 12 până la 16 pâine prăjită. Supă de oală în boluri. Completați fiecare cu 2 pâine prăjită. Treceți toasturile rămase și rouille.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista