Supă De Pește Breton

Supă De Pește Breton
Supa de pește Breton este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. Acest fel principal are 2262 calorii, 205g de proteine, și 90g de grăsime pe porție. Pentru $17.08 pe portie, această rețetă acoperă 87% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați macrou, praz, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă De Pește Breton, Far Breton, și Breton Plăcintă Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Spălați bine prazul și tăiați albușurile doar în runde de 1".Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți pentru a se potrivi cu o lingură de supă.Cojiți roșiile și curățați-le.Tăiați inima de țelină în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
2
Puneți ingredientele de mai sus într-o tigaie cu 1 litru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sarea, piperul, cimbru și frunza de dafin.Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 25 de minute.Aruncați cimbru și frunza de dafin.Curățați peștele, curățați-l și filetați-l cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Tăiați în bucăți.
5
Adăugați peștele în legume și bulion și fierbeți-l la foc foarte mic timp de 15 minute.Bateți gălbenușul de ou cu smântâna într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați o parte din bulion la aceasta, amestecați-l și puneți întregul lot în tigaia pentru supă.Păstrați la foc foarte mic și amestecați până când bulionul se îngroașă oarecum.Nu-l fierbe!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista