Supă de pere, fistic și păstârnac

Supă de pere, fistic și păstârnac
Supa de pere, fistic și păstârnac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 236 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pere anjou, căței de usturoi, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 112 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Păstârnac-Pere, Păstârnac prăjit și supă de pere, și Supă Prăjită De Mere, Pere Și Păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați untul într-o cratiță de dimensiuni medii setată la foc mediu. Când untul se topește, adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este translucida, dar nu se rumeneste, trei pana la cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați păstârnacul, perele, 1/2 cană de fistic și vinul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand vinul s-a evaporat aproape, aproximativ opt minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați bulionul, laptele și chile roșu. Întoarceți căldura la mare și aduceți la fierbere. Apoi reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când păstârnacul este foarte moale, de la 45 de minute la o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Pureați supa fie amestecând cu atenție loturi din ea într-un blender, fie folosind un blender cu imersie. Gustă supa și condimentează după gust cu sare și piper. Fisticul va aduce multă sare în supă, așa că aveți grijă. Împărțiți supa între patru boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se ornează cu fisticul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista