Supă de pepene galben de vară cu Crab

Supa de pepene galben de vară cu Crab este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 243 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de șalotă, carne de crab Jumbo, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pepene galben ai putea urma acest curs principal cu Șerbet De Pepene Galben ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă de vară de pepene galben răcită, Supă De Porumb Dulce De Vară Cu Crab, și Salată De Pepene Galben De Vară.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați șalota și arpagicul în 2 linguri de suc de lămâie.
Bateți uleiul de măsline și pliați în crab. Se condimentează cu sare și piper alb.
Într-o cratiță mică, fierbeți apa cu zahărul.
Se transferă într-un blender și se lasă să se răcească.
Adăugați pepenele și sucul de lămâie rămas, condimentați ușor cu sare și piure.
Movilă crabul în centrul a 4 boluri puțin adânci.
Se toarnă supa în jurul crabului și se servește imediat.