Supă De Pepene Galben
Supa de pepene galben ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă $2.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 177 calorii. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lime, kiwi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este super. Rețete similare sunt Supă De Pepene Galben, Supă Rece De Pepene Galben, și Supă De Pepene Galben.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați capetele de pe fiecare pepene galben și stați în poziție verticală.
Îndepărtați pielea în benzi care lucrează în jurul pepenilor. Înjumătățiți pepenii și semințele cu lingura. Bucăți de pepeni și puneți bucăți în robotul de bucătărie. Veți lucra în 2 loturi. Umpleți procesorul 3/4 complet.
Adăugați 1 lingură de zahăr, sucul de 1/2 lime și aproximativ 3/4 cană de apă de izvor. Pulse le macina supa proces până la omogenizare. Reglați zahărul după gust și turnați supa în 2 boluri, repetați procesul. Acoperiți fiecare bol de supă cu kiwi și zmeură și serviți.