Supă de Pancetta și năut
Supa de Pancettan și năut ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 435 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, căței de usturoi, bulion de legume cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de Pancetta de năut cu vinetă Cran-portocalie, Supă de mazăre cu pancettan și mentă, la fel ca mine…, și Supă De Mazăre, Mentă Și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță medie la foc mediu; adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați pancetta; gatiti la foc mediu 5 minute.
Adăugați ceapa tăiată cubulețe; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti aproximativ 3 minute. Se amestecă roșiile (cu suc) cu un blender de imersie până se omogenizează.
Adăugați roșii, năut și bulion de legume în amestecul de ceapă; aduceți la fierbere ușoară. Gatiti 10 minute. Într-o tigaie mare, gătiți pastele până la al dente (cu 1 minut mai puțin decât instrucțiunile pachetului); scurgere.
Adăugați paste în amestecul de roșii; oală în 6 boluri.
Se servește cu un strop de ulei de măsline, pătrunjel tocat și piper.