Supa de orz de linte necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți ardei gras, ciuperci, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Supă De Orz De Linte, Supă De Linte-Orz, și Supă de linte și orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, călește ceapa, ardeiul verde și usturoiul în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Unt
Usturoi
Ceapă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați bulion, morcovi, linte, condimente italiene, sare și piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Sare și Piper
Morcov
Linte
Bulion
3
Adăugați pui, orz și ciuperci; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când lintea, orzul și morcovii sunt fragede.