Supă De Orz De Ciuperci

Supă De Orz De Ciuperci
Supa de orz de ciuperci durează aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 11. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, bulion de pui, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă De Orz De Ciuperci, Supă De Ciuperci De Orz, și Supă de orz și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor sau o oală olandeză, gătiți carnea în ulei la foc mediu până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți carnea cu o lingură cu fante; păstrați cald și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Călește ceapa, morcovii și țelina în picături la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați ciuperci, usturoi și cimbru; gatiti si amestecati 3 minute. Se amestecă bulion, apă, orz, sare, dacă se dorește și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Întoarceți carnea în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 1-1/2 până la 2 ore sau până când orzul și carnea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții11
Scor De Sănătate13
Revista