Supă De Orz Cu Ciuperci De Vită
Supa de orz de ciuperci de vită durează în jur 3 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,8 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 436 calorii. 125 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită ciuperci, carne de vită, morcovi și țelină. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Supă de ciuperci, orz și carne de vită, Supă de vită prăjită, ciuperci și orz, și Supă de vită prăjită, ciuperci și orz.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de tocanita de vita intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste complet, 5 pana la 7 minute; transferați într-o oală mare de supă.
Încălziți uleiul vegetal în aceeași tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa, telina si morcovul in uleiul incins pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de legume la carnea de vită din oală.
Se toarnă bulionul de vită în oală.
Se amestecă orzul perlat în stoc.
Puneți supa la foc mediu-mic, aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când carnea de vită este complet fragedă, aproximativ 2 ore.
Se amestecă ciupercile prin supă;gatiti inca 1 ora.