Supă de orez sălbatic de pui s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 437 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați orez, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de pui și orez sălbatic, Supă de pui și orez sălbatic, și Supă de pui și orez sălbatic.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, țelina și morcovii și se sotează 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Unt
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adaugă ciupercile și se sotează încă 2 minute. Apoi adăugați făina și amestecați bine. Se toarnă treptat bulionul de pui, amestecând continuu, până când s-a adăugat totul. Aduceți doar la fierbere, reduceți focul la minim și lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Ciuperci
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Apoi, adăugați orezul, puiul, sarea, pudra de curry, pudra de muștar, pătrunjelul, piperul negru măcinat, migdalele și sherry. Se lasă să se încălzească, apoi se toarnă jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Pudră De Muștar
Pudră De Curry
Migdale
Pui întreg
Pătrunjel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Orez
Sare
4
Lăsați să fiarbă timp de 1 până la 2 ore. (Notă: nu fierbeți sau roux-ul dvs. se va rupe.)