Supă De Orez Sălbatic De Curcan Afumat
Supa de orez sălbatic de curcan afumat este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 656 calorii. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ceapă, jumătate și jumătate, tulpină interioară de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă cremoasă de orez sălbatic cu curcan afumat, Salată de orez portocaliu-sălbatic cu curcan afumat, și Supă De Orez Sălbatic De Curcan.
Instrucțiuni
Așezați picioarele de curcan, apa, cuburile de bouillon, ceapa, țelina, morcovii, usturoiul, frunzele de dafin, pudra de usturoi, pudra de ceapă, piperul negru, cimbru, maghiran și pudra de curry într-o oală de supă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute.
Se amestecă orezul sălbatic. Fierbeți supa cel puțin 1 oră.
Scoateți picioarele de curcan și îndepărtați carnea de oase și tendoane. Tăiați carnea și readuceți-o în supă.
Se toarnă jumătate și jumătate și se încălzește chiar sub foc mic; gatiti la foc mic inca 30 de minute.