Supă De Orez Sălbatic De Curcan Afumat

Supă De Orez Sălbatic De Curcan Afumat
Supa de orez sălbatic de curcan afumat este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 656 calorii. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ceapă, jumătate și jumătate, tulpină interioară de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă cremoasă de orez sălbatic cu curcan afumat, Salată de orez portocaliu-sălbatic cu curcan afumat, și Supă De Orez Sălbatic De Curcan.

Instrucțiuni

1
Așezați picioarele de curcan, apa, cuburile de bouillon, ceapa, țelina, morcovii, usturoiul, frunzele de dafin, pudra de usturoi, pudra de ceapă, piperul negru, cimbru, maghiran și pudra de curry într-o oală de supă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Pudră De CurryPudră De Curry
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Picior De CurcanPicior De Curcan
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MaghiranMaghiran
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se amestecă orezul sălbatic. Fierbeți supa cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
SupăSupă
3
Scoateți picioarele de curcan și îndepărtați carnea de oase și tendoane. Tăiați carnea și readuceți-o în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
CarneCarne
SupăSupă
4
Se toarnă jumătate și jumătate și se încălzește chiar sub foc mic; gatiti la foc mic inca 30 de minute.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista