Supă De Orez Sălbatic Cu Brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de orez sălbatic cu brânză. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 909 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți Jumbo fulgi, cremă de supă de cartofi, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Orez Sălbatic Cu Brânză, Quiche De Orez Sălbatic Cu Brânză, și ardei umpluți cu orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, saut slănină și ceapă împreună până când slănina este crocantă și ceapa este fragedă.
Se scurge și se lasă deoparte.
Combinați supa și orezul într-o cratiță medie; amestecați amestecul de slănină, jumătate și jumătate și brânza.Gatiti la foc mic pana se topeste branza, amestecand ocazional.
Serviți în boluri de biscuiți, dacă doriți.
Boluri pentru biscuiți: aplatizați fiecare biscuit într-o rundă de 5 inci. Inversați cupe de cremă de 8 (6 uncii), la câțiva centimetri distanță, pe o foaie de copt ușor unsă. Pulverizați fundul cupelor cu spray de legume antiaderent; formați biscuiți turtiți în jurul cupelor.
Coaceți la 350 timp de 14 minute. Se răcește ușor și se îndepărtează biscuiții din cupe. Reveniți la cuptor și coaceți încă 7 până la 10 minute sau până devin aurii.