Supă De Orez Cu Roșii
Supa de orez cu roșii este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 294 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui, scoici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de roșii și orez, Supă De Orez Cu Pui De Roșii, și Supă De Orez Cu Pui De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, țelina și morcovul; gătiți și amestecați legumele până când încep să se înmoaie, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați orez și gătiți, amestecând până când orezul este acoperit uniform în ulei, 1 până la 2 minute. Se amestecă roșiile nedrenate, bulionul de pui și sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Clătiți scoicile și, dacă sunt mari, tăiați scoicile în jumătate. Se amestecă scoicile în supă și se acoperă. Continuați să fierbeți până când orezul este fraged și scoicile sunt opace, aproximativ 5 până la 10 minute.
Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă busuiocul și se servește.