Supă de nuntă italiană cu chiftele de roșii și busuioc

Supă de nuntă italiană cu chiftele de roșii și busuioc
Supa de nuntă italiană cu chiftele de roșii și busuioc este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ceapă, spanac pentru copii, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca o supă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Nuntă Italiană Cu Chiftele, Supă de nuntă italiană cu chiftele, și Supă de nuntă italiană cu chiftele de pui pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Fonterutoli Chianti Classico
Fonterutoli Chianti Classico
Culoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.Concluzii: cei care susțin că Chianti Classico este un vin înțepător și dur se vor răzgândi după ce au gustat acest 1999, care este gata de băut acum, dar se va îmbunătăți cu cel puțin cinci ani în plus.Alcool: 13,5% în volum
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista