Supă de morcovi și linte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de morcovi și linte. Această rețetă servește 4. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 344 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de linte roșie și morcovi, Supă de morcovi și linte, și Supă De Linte Roșie De Morcov Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Umpleți o oală mare cu doi litri de apă și aduceți-o la fierbere.
Adăugați puțină sare dacă doriți (deși nu aveți nevoie).2 curățați morcovii și tăiați-i într-un zar mic (nu este nevoie să fiți prea specifici în ceea ce privește dimensiunea).3 fierbeți jumătate din morcovi în apă. În timp ce fierb, tăiați cartofii și ceapa.4 când morcovii sunt moi, zdrobiți-i ușor.5
Adăugați bulionul de legume și adăugați morcovii rămași, cartofii și ceapa.
Adăugați și lintea acum.6 aduceți din nou la fierbere și gătiți încet până când legumele sunt moi, iar lintea a îngroșat supa.7 Bucurați-vă cu o bucată de pâine groasă.