Supă De Morcovi Curry
Supa de morcov curry ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 92 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de pastă ușoară de curry, smântână, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Morcovi Curry, Supă De Morcovi Curry, și Supă De Morcovi Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: scobitoare
Preîncălziți oala medie la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline, unt, ceapă și morcovi și sotati 5 minute.
Adăugați 4 căni de pui, curry și cayenne și aproximativ 1 linguriță de sare în oală. Aduceți la fierbere, acoperiți și gătiți până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 15 minute.
Așezați oala pe un trivet lângă robotul de bucătărie. Procesați supa în 2 sau 3 loturi mici până când supa este netedă și morcovii sunt complet curățați.
Transferați supa procesată într-un castron mare în timp ce lucrați pentru a face loc pentru mai multă supă în robotul de bucătărie. Întoarceți supa completată în oala de supă și puneți-o înapoi la foc mic. Dacă supa este prea groasă, adăugați stocul rămas, până la 2 căni, pentru a obține consistența dorită. Reglați condimentele.
Așezați smântâna într-o sticlă de stoarcere a condimentelor din plastic sau într-o pungă medie de depozitare a alimentelor.
Tăiați o gaură foarte mică în colțul pungii cu foarfece. Puneți supa în boluri și stropiți un vârtej de smântână în jurul bolului de la centru spre margine. Trageți o scobitoare din Centrul bolurilor spre margini, formând un design de pânză de păianjen pe supă. Îngrămădiți câteva bucăți de arpagic tăiat în centrul fiecărui bol pentru a semăna cu păianjenii verzi în pânzele lor! Super!