Supă de midii cu pâine prăjită Rouille

Supă de midii cu pâine prăjită Rouille
Supa de midii cu toasturi Rouille este o pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 484 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, ardei piquillo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Rouille de ardei roșu și pâine prăjită de creveți, Bouillabaisse cu Rouille și pâine prăjită cu usturoi, și Supă De Pește De Legume Cu Rouille.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați 1 din jumătățile de baghetă transversal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
3
Întindeți feliile pe o foaie de copt cu margini și coaceți timp de 15 minute, sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți crusta din jumătatea rămasă a baghetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Tăiați crusta în bucăți de 1 inch și rezervați 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Tăiați bagheta fără crustă în zaruri de 1 inch; întindeți cuburile de pâine pe o altă foaie de copt și coaceți timp de 10 minute sau până când sunt crocante; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
BaguetteBaguette
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Într-un mini robot de bucătărie, combinați cele 1 cană de bucăți de crustă rezervate cu 1/4 cană de apă și lăsați să se înmoaie până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Adăugați ardeii piquillo și jumătate din usturoi și procesați până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați uleiul de măsline într-un flux constant lent și piure până când este gros și cremos: rouille ar trebui să fie consistența maionezei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați sucul de lămâie și condimentați cu sare și cayenne. Subțiați rouille cu 2 linguri de apă fierbinte dacă pare prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați jumătatea rămasă de usturoi și gătiți la foc moderat până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12
Adăugați midiile, vinul și șofranul, acoperiți și gătiți până când midiile încep să se deschidă, aproximativ 6 minute; se transferă într-un castron pe măsură ce se deschid și se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
șofranșofran
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Scoateți midiile din coji și puneți-le într-un castron mic; aruncați cojile și orice midii care nu se deschid. Strecurați lichidul de gătit într-o cană de măsurare rezistentă la căldură; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Adăugați apă, dacă este necesar, pentru a face 2 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
15
Ștergeți cratița și topiți restul de 2 linguri de unt în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Adăugați ceapa și țelina și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește până când este lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
17
Adăugați sucul de scoică diluat și lichidul de gătit rezervat, lăsând în urmă orice nisip. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
18
Adăugați smântâna și cuburile de pâine prăjite rezervate în bulion și fierbeți până când pâinea se înmoaie, aproximativ 5 minute. Într-un blender, curățați supa în loturi până când este foarte netedă. Întoarceți supa în cratiță, condimentați cu sare și cayenne și fierbeți până se reduce la 8 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
19
Se amestecă midiile în supă și se aduce la foc mic. Ladă în boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
20
Întindeți toasturile cu rouille și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
21
Faceți înainte: rouille, midii și supa pot fi refrigerate separat peste noapte. Păstrați toasturile într-un recipient etanș. Recrisp într-un cuptor 325, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
22
Note: ardeii Piquillo Jarred, din regiunea Navarra din Spania, sunt disponibili la magazinele alimentare de specialitate. Piquillos sunt mai bogate în aromă decât ardeii roșii prăjiți și au puțină căldură. Cel mai bun înlocuitor este ardeiul roșu prăjit la borcan plus 1/4 linguriță de boia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Piper PiquilloPiper Piquillo
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista