Nevoie de un supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de mere de roșii (supa Tomapple) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 186 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Dacă aveți la îndemână stoc de legume, busuioc, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Supă Cremoasă De Roșii De Mere, Supa de roșii și mere a lui Stephanie Izard, și supă de roșii, cum se face supă de roșii / restaurant style pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in tigaie pana cand incep sa se rumeneasca; adăugați mărul, morcovul, busuiocul și cimbrul; reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă bulionul de legume, roșiile și pasta de roșii; condimentează cu sare și piper. Ridicați focul la mare și aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți cel puțin 20 de minute, amestecând frecvent pentru a împiedica supa să ardă pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa chiar în vasul de gătit.