Supă De Mere De Roșii (Supă Tomapple)

Supă De Mere De Roșii (Supă Tomapple)
Nevoie de un supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de mere de roșii (supa Tomapple) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 186 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Dacă aveți la îndemână stoc de legume, busuioc, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Supă Cremoasă De Roșii De Mere, Supa de roșii și mere a lui Stephanie Izard, și supă de roșii, cum se face supă de roșii / restaurant style pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in tigaie pana cand incep sa se rumeneasca; adăugați mărul, morcovul, busuiocul și cimbrul; reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă bulionul de legume, roșiile și pasta de roșii; condimentează cu sare și piper. Ridicați focul la mare și aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți cel puțin 20 de minute, amestecând frecvent pentru a împiedica supa să ardă pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa chiar în vasul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții5
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista